نوزدهمین کنفرانس بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستمهای قدرت در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
وزیر علوم در اولین جلسه شورایعالی برنامهریزی آموزشی در وزارت علوم دولت چهاردهم، ضمن اشاره بر جایگاه مهم این شورا بر اهتمام این وزارت به رویکردهای تحولی کیفی و محتوایی در آموزش عالی تاکید کرد.
رئیس جمهور دانشگاه جامع امام حسین (ع) را در زمره دانشگاههای هدفمند که بر اساس نیاز جامعه به دانشجویان آموزش میدهد، دانست و گفت: دانشگاههای ما باید به نحوی ارتقا پیدا کنند که بتوانیم حل مسائل کشور را به آنها بسپاریم که در این صورت هم مدرکگرایی صرف از بین خواهد رفت و هم نیاز جامعه مرتفع خواهد شد.
سومین همایش انرژی، اتوماسیون و هوش مصنوعی به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک و با تأکید بر اهمیت موضوعات ناترازی انرژی و استفاده از ظرفیتهای اتوماسیون و هوش مصنوعی در حل مشکلات آینده کشور برگزار شد.
نخستین همایش ملی حکمرانی داده و هوش مصنوعی با حضور مسئولان و شخصیتهای علمی از حوزههای مرتبط به میزبانی دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه بحث اخلاق پزشکی در نظام سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید ملاحظات هوش مصنوعی در قوانین تبیین شود، گفت: هوش مصنوعی باید هزینههای خدمات سلامت را کاهش دهد.
دبیر ستاد زیست فناوری، سلامت و فناوریهای پزشکی گفت: تقویت ارتباط دانشبنیانها با نظام سلامت، کلید دستیابی به استقلال فناورانه و اقتصادی کشور است.
جلسه شورای تخصصی سیاستگذاری آموزش عالی مهارتی به ریاست معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با حضور رؤسا و معاونان آموزشی دانشگاه ملی مهارت و دانشگاه جامع علمی کاربردی، مدیران کل معاونت آموزشی و نمایندگان مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی و معاونت پژوهشی وزارت علوم برگزار شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: زنان پیشتاز تحولات جامعه هستند اما علیرغم این نقش مهم، در همه جای دنیا، از حقوق و فرصتهای برابر با مردان برخوردار نیستند.
معاون اول رئیس جمهور در جلسه شورای عتف گفت: متاسفانه ما آنقدر درگیر تشکیلات، آیین نامه نویسی، جلسات فرمایشی و تشکیل کمیتهها شدهایم که شورای عتف به جای آنکه مغز متفکر و پیشران توسعه کشور باشد و بگوید که کشور چگونه باید اداره شود، اولویتها چیست و کشور را در برابر همه حوادث و آسیبها بیمه علمی کند به موضوعات دیگری پرداخته است.
پانزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش، رویدادی معتبر در عرصه فناوری اطلاعات، با پیشینهای درخشان و با هدف توسعه دانش و تبادل تجربیات میان دانشگاهیان و متخصصان صنعت، در دانشگاه اصفهان برگزار میشود.
رئیس جمهور خطاب به نخبگان و مدالآوران المپیادهای علمی گفت که همه ذهن و توان خود را صرف پیشرفت علمی و ارتقای توانمندیهای خود در مسیر حل مشکلات کشور و رسیدگی به وضعیت مردم کنند تا در آینده با اتکا به توانمندیهای شخصی خود هرگز از بیان حرف حقهراسی نداشته باشند.
رئیس جمهور بر عزم دولت برای حمایت و پشتیبانی از توسعه هوش مصنوعی در کشور تاکید کرد و گفت: معاونت علمی و فناوری در این زمینه مکلف است در تعامل با متخصصان حوزه هوش مصنوعی و مجلس شورای اسلامی، مطالعات لازم درباره ابعاد این حوزه را به دقت تکمیل و برای سیاستگذاری و تدوین قانون ارائه کند.
کمک هزینه تحقیق و توسعه (گرنت بلاعوض) در دو حوزه داروهای پیشرفته و علوم شناختی به مبلغ 500 میلیون تومان از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانشبنیان، تیمهای پژوهشی و اعضای هیات علمی اعطا میشود.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: نشست «اثرگذاری پژوهشگران جوان در جامعه و صنعت» با هدف بررسی و ارائه راهکار برای افزایش اثرگذاری پژوهشگران جوان در جامعه و صنعت برگزار شده است.
دبیر ستاد هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم از راهاندازی آزمایشگاه ملی هوش مصنوعی خبر داد و گفت: چاره اندیشی در خصوص ناترازی انرژی، آلودگی هوا و هر آنچه که زیست روزمره مردم را تهدید میکند، کار ویژه این آزمایشگاه است.
معاون علمی در اختتامیه پتروفن از یک تولد و زایش خبر داد و گفت: برای شرکتهای دانشبنیان بزرگ که رشد پیدا کردهاند و به درجه ۱۸-۱۹ سالگی رسیدهاند، به زودی بانگ ایجاد هلدینگ نوآوری و فناوری به صدا در خواهد آمد تا از رهگذر آن یک زنجیره شکل بگیرد و در مقابل ناقوس حمایتها برای این جنس شرکتها هم نواخته خواهد شد.
حسین افشین به ویژگیهای منحصر به فرد دانشگاه الزهرا اشاره کرد و آن را مرکزی مناسب برای شکلگیری هستههای قوی پژوهشی در حوزه هوش مصنوعی دانست.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: مهمترین سیاستی که در معاونت امور زنان و خانواده دولت چهاردهم در حوزه استارتاپها دنبال میشود، ارتقا عدد 12 درصدی حضور زنان در کسب و کارها به 30 درصد است و این مهم در حال حاضر، مهمترین سیاستی است که ما در حوزه علم و فناوری پیگیری میکنیم.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات اظهار کرد: ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات، با هدف تسهیل در توسعه فناوریهای این حوزه، زیرساختهای ارتباطی و فراهمآوری دسترسی بهتر به خدمات ارتباطی و اطلاعاتی در کشور تشکیل شده است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور گفت: بر اساس قانون بانک مرکزی تنها متولی فعالیت در حوزه رمز ارز در کشور است و معاونت علمی همانگونه که در مسیر تدوین و تصویب سند «چارچوب سیاستگذاری و تنظیمگری بانک مرکزی در حوزه رمزپولها» همکاری جدی داشت، در اجرای این سند نیز پشتیبان قاطع آن خواهد بود.
با امضای توافقنامه همکاری میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و وزارت امور اقتصادی و دارایی، یکصد میلیون دلار تسهیلات ارزی با هدف توسعه صادرات به شرکتهای دانشبنیان اختصاص مییابد.
دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته و بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار با حضور حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری آغاز به کار کرد.
معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی اظهار داشت: معاونت علمی، سرمایه گذاری در بخش تجهیز فناورانه بخش کشاورزی را متعهد میشود و بخش بازارسازی برای شرکتهای دانشبنیان موضوعی است که با همت و همکاری وزارت جهاد کشاورزی محقق خواهد شد.
پایگاه خبری پژوهشگر نیوز را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید ...