دوشنبه، ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 00:42:53

به میزبانی دانشگاه تبریز صورت گرفت

آغاز بکار ششمین دوره کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران
آغاز بکار ششمین دوره کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران

ششمین دوره کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران امروز با حضور و مشارکت اساتید، دانشجویان، پیشکسوتان و نخبگان در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در آیین آغاز بکار این کنفرانس بین المللی با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز دومین دانشگاه قدیمی ایران است، خاطر نشان کرد: این دانشگاه بعد از دانشگاه تهران تاسیس شده و با بیش از 7 دهه سابقه فعالیت آموزشی و پژوهشی، نقش مهم و تعیین کننده‌ای در تربیت نخبگان، متخصصان، صاحب نظران و مدیران داشته است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه افتخار می‌کنیم در مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور میزبان شما متخصصان، اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و فعالان میکروالکترونیک ایران هستیم، یادآور شد: دانشگاه تبریز کارنامه خوب و موفقی در توسعه، رشد و ارتقای مرجعیت علمی، حرکت در مرزهای دانش جهانی و رشد و پیشرفت آموزش عالی کشور دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز افزود: این دانشگاه در سال‌های اخیر به کمک و تلاش اساتید، دانشجویان و یاوران علمی در بسیاری از شاخص‌ها و رشته‌های موضوعی، بر اساس آخرین ارزیابی‌ها و گزارش‌های نظام‌های رتبه بندی جهانی، شانگهای،کیو-اس، تایمز و موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) رشد چشمگیری داشته است.

دکتر شیری، قرار گرفتن 20 عضو هیات علمی دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان را از جمله دیگر افتخارات این دانشگاه بیان کرد و افزود: بر اساس نتایج رتبه‌بندی جهانی یو. اس. نیوز ۲۰۲۵-۲۰۲۴ دانشگاه تبریز با کسب امتیاز ۵۳.۳ و رتبه جهانی ۵۲۱، رتبه جهانی خود را ۱۰۴ رتبه بهبود بخشیده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز اضافه کرد: دانشگاه تبریز برای نخستین بار هم در رتبه بندی جهانی کیو-اس قرار گرفته است.

به گفته وی، نقش اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر هم در کسب این همه دستاوردها و افتخارات این دانشگاه تعیین کننده بوده است.

دکتر جعفر صبحی، رئیس انجمن میکروالکترونیک ایران نیز در آیین آغاز بکار این کنفرانس با اشاره به رسالت و تاریخچه راه اندازی این انجمن گفت: انجمن میکروالکترونیک ایران به همت تعدادی از کارشناسان و اعضای هیئت علمی با سابقه به منظور ایجاد بستر یکپارچه و یک هم صدایی واحد در بین بخش‌های مختلف برای رسیدن به مرجعیت و رشد و توسعه این علم تاسیس شده است.

وی، برگزاری کنفرانس‌ها، همایش‌ها، نشست‌ها و مجامع علمی و تخصصی را برای انتقال دانش و آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی را از دیگر رسالت این انجمن بیان کرد و افزود: همکاری با دیگر نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی در زمینه ارزیابی و بازنگری و اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها، بهره گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اساتید، دانشمندان و نخبگان، ارتباط و تبادل نظر با مراکز صنعتی، تجلیل، ترغیب و تشویق پژوهشگران و فعالان این حوزه، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی مربوط به میکروالکترونیک و ... از دیگر وظایف این انجمن است.

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز در ادامه از اساتید و دانشجویان خواست با عضویت و فعالیت در این انجمن، برای رشد و توسعه علم و صنعت میکروالکترونیک گام‌های موثری بردارند.

دکتر ضیاء الدین دائی کوزه کنانی، دبیر ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی میکروالکترونیک ایران نیز در این کنفرانس گفت: دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، این رویداد علمی را با همکاری انجمن میکروالکترونیک ایران برگزار می‌کند و تلاش شده تا فضایی مناسب برای تبادلات علمی، طرح ایده‌های نوین و ارایه آخرین یافته‌ها و دستاوردهای پژوهشی در جهت گسترش دانش فنی در زمینه‌های مرتبط فراهم شود.

وی در ادامه با اشاره به تعداد مقالات رسیده به دبیرخانه این کنفرانس گفت: از مجموع 56 مقاله انگلیسی و 8 مقاله فارسی دریافتی، پس از طی مراحل داوری، 38 مقاله انگلیسی و 4 مقاله فارسی برای ارایه در کنفرانس پذیرفته شده است.

به گفته وی از این تعداد هم 33 مقاله به صورت شفاهی و 9 مقاله در قالب پوستر ارایه خواهد شد.

دکتر دائی کوزه کنانی اظهار داشت: در کنار ارایه مقالات علمی، برنامه ریزی برای برگزاری 5 کارگاه آموزشی و ارایه 7 سخنرانی کلیدی انجام شده است و همچنین برای اولین بار رویداد مسابقات دانشجویی با عنوان «طراحی تراشه ایران» با همکاری برنامه ملی میکروالکترونیک برگزار می‌شود.

دبیر ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی میکروالکترونیک ایران افزود: این مسابقه دانشجویی در چهار محور طراحی مدارها و سیستم‌های مجتمع، مدیریت توان، مدارهای دیجیتال، فرکانس رادیویی و مبدل‌های داده انجام خواهد شد.

به گفته وی، برگزاری مجمع عمومی انجمن میکروالکترونیک ایران و انتخاب هیات مدیره جدید از دیگر برنامه‌های جنبی این کنفرانس است.

دکتر سیروس طوفان، دبیر علمی ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی میکروالکترونیک ایران هم با بیان اینکه این کنفرانس بستری را برای هم اندیشی و تبادل دستاوردهای علمی و صنعتی از طراحی پیچیده ترین مدارها و سیستم‌ها و تا معرفی فناورهای پیشرفته در زمینه‌های نانو و الکترونیک زیستی فراهم می‌آورد، خاطر‌نشان کرد: تمرکز اصلی این گردهمایی بر پیوند مستحکم دانش و صنعت است.

وی با اشاره به محورهای اصلی این کنفرانس گفت: مدارها و سیستم‌های مجتمع آنالوگ و سیگنال مخلوط، مبدل‌های داده، مدارها و سیستم‌های مجتمع فرکانس رادیویی، مدارها و سیستم‌های مجتمع دیجیتال، مدارها و افزاره‌های مایکروویو و موج میلیمتری، مدارها و افزاره‌های مدیریت توان و انرژی، مدارها، سیستم‌ها و افزاره‌های الکترونیک زیستی، مدارها و افزاره‌های الکترونیک نوری، مدارها و افزاره‌های کوانتومی، نمایشگرها، مدارها و سیستم‌های تصویربرداری، حسگرها و افزاره‌های میکرو و نانو الکترومکانیکی و فناوری‌های ساخت و بسته‌بندی افزاره‌ها از جمله محورهای این کنفرانس است.

به گفته دکتر طوفان، اطمینان‌پذیری در مدارها و افزاره‌ها، مدل‌سازی و شبیه‌سازی مدارها و افزاره‌ها، افزاره‌ها و مواد نوظهور در الکترونیک، مدارها و سیستم‌های گسترده الکترونیکی و اقتصاد و کسب و کار میکروالکترونیک از دیگر محورهای این کنفرانس می‌باشد.

وی افزود: اولین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران در سال 1398 و با مشارکت انجمن میکروالکترونیک ایران و پژوهشگاه هوا فضا با هدف هم‌افزایی بین دانشمندان، پژوهش‌گران و صنعت‌گران حوزه میکروالکترونیک و مدار مجتمع جهت انتشار یافته‌های نو در این زمینه و نیز جستجوی راه حل‌های بومی برای پاسخگویی به نیازهای کنونی صنایع مصرف کننده میکروالکترونیک در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

دبیر علمی ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی میکروالکترونیک ایران در پایان یادآور شد: این کنفرانس در سال‌های 1399 تا 1402 به ترتیب در دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، شهید بهشتی و امیرکبیر برگزار شده است.

ششمین دوره کنفرانس بین‌المللی میکروالکترونیک ایران از 8 تا 10 آبان ماه 1403 در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

امتیازدهی به خبر
اشتراک گذاری
سروش ایتا لینکدین فیسبوک توییتر واتس‌اپ تلگرام گوگل پلاس
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری پژوهشگر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
جهت دریافت کد تازه، کلیک کنید
ترجمه البرز
اینجا محل تبلیغات شماست