چهارشنبه، ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - 16:52:00

مدیرکل پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر عنوان کرد

توسعه هوش مصنوعی در خدمات امداد و نجات
توسعه هوش مصنوعی در خدمات امداد و نجات

مدیرکل پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر در مراسم رویداد توسعه فناورانه هوش مصنوعی در ماموریت‌های جمعیت هلال احمر از برنامه‌های این جمعیت برای حمایت از نخبگان گفت.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، حسن باقری در مراسم رویداد توسعه فناورانه هوش مصنوعی در ماموریت‌های جمعیت هلال احمر، تاکید کرد: بخش زیادی از ماموریت‌های جمعیت هلال احمر، از جنس بشر دوستانه است و با کمک فناوری که در شرکت‌های دانش‌بنیان تولید می‌شود، می‌توان خدمات مناسب‌تری ارائه داد.

وی ادامه داد: ما در معاونت آموزش، پژوهش و فناوری بر اهمیت مشارکت علمی‌شرکت‌های دانش‌بنیان تمرکز کردیم و دغدغه مان این است که شرکت‌ها با شناخت ضعف‌ها و نقاط قوت ما در ماموریت‌هایمان در حوزه بهداشت و امداد و نجات همکاری کنند.

وی با بیان این که در اربعین امسال از ظرفیت‌های پژوهش‌گران از حوزه تجمعات انبوه استفاده شده است، افزود: ما آمادگی برگزاری تورهای بازدید از زیرساخت‌ها و امکانات جمعیت هلال‌احمر را برای نخبگان داریم، در این بازدید آن‌ها از ظرفیت‌های جمعیت در حوزه تولیدات دارو، تجهیزات پزشکی، امداد و نجات و تولید داروهای گیاهی آگاه خواهند شد و می‌توانند در زمینه نیازسنجی و مشارکت در حوزه امداد، اقدام کنند.

باقری با اشاره به برنامه‌های آتی جمعیت هلال‌احمر، گفت: این رویداد نخستین حمایت و همکاری جمعیت هلال‌احمر با نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان است، در آینده نزدیک اما ما برنامه‌های متنوعی از جمله حمایت از ایجاد مراکز نوآوری در زیرساخت‌های جمعیت هلال‌احمر، حمایت از دستیابی/ به کارگیری فناوری‌های نوین در امداد و نجات، حمایت از رفع نیازمندی‌های حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، حمایت از هوشمندسازی خدمات مراقبت از سلامت در تجمعات انبوه از قبیل حج و اربعین، برگزاری نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه امدادی جمعیت هلال‌احمر و ... خواهیم داشت.

ظرفیت‌های امدادی هلال‌احمر

در بخش دیگر رویداد فناورانه توسعه هوش مصنوعی در ماموریت‌های جمعیت هلال‌احمر، مرتضی مرادی‌پور، معاون عملیات سازمان امداد و نجات ظرفیت‌های جمعیت هلال‌احمر را برشمرد و گفت: طبق وظایف قانونی که به عهده جمعیت هلال‌احمر است، ما در سازمان امداد و نجات در حوزه نجات و جست‌وجو در حوزه بحران فعالیت ویژه‌ای داریم.

وی افزود: در این خصوص با به کارگیری هوش مصنوعی و استفاده ابزاری در توسعه دستگاه‌ها و وسایل امدادی می‌توان به بهترین شکل ممکن برای افزایش کمی و کیفی ارائه خدمات اقدام کرد.

در ادامه میترا امین‌لو، مدیر کانون مدیریت دارائی‌های فکری و دبیر توسعه دارایی‌های نامشهود معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره مالکیت فکری، حفظ دارایی‌ها برای نجات جان‌ها سخنرانی کرد.

امتیازدهی به خبر
اشتراک گذاری
سروش ایتا لینکدین فیسبوک توییتر واتس‌اپ تلگرام گوگل پلاس
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری پژوهشگر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
جهت دریافت کد تازه، کلیک کنید
ترجمه البرز
اینجا محل تبلیغات شماست