یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - 17:30:56

از سوی رئیس پژوهشگاه بین المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله عنوان شد

اعلام جزییات برگزاری نهمین دوره کنفرانس بین المللی زلزله شناسی
اعلام جزییات برگزاری نهمین دوره کنفرانس بین المللی زلزله شناسی

رئیس پژوهشگاه بین المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله به تشریح جزییات برگزاری نهمین دوره کنفرانس بین المللی زلزله‌شناسی پرداخت و گفت: این کنفرانس از روز سه‌شنبه ۱۸ تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، نشست خبری نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی امروز با حضور رییس کنفرانس و دبیر علمی این کنفرانس برگزار شد. در ابتدا دکتر محمدحسن بازیار به تشریح جزییات برگزاری این نشست پرداخت و گفت: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از روز سه‌شنبه ۱۸ تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه جاری با حضور مهمانان داخلی و خارجی در برج میلاد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حضور ۶ سخنران خارجی کلیدی در این کنفرانس، اظهار کرد: در این رویداد ۴۱۵ مقاله داخلی و ۴۳ مقاله خارجی ارائه می‌شود که از این تعداد ۲۱۱ مقاله شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

دکتر بازیار زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران را از جمله محورهای این مقالات ذکر کرد و یادآور شد: سخنرانان بخش خارجی از کشورهایی چون آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، امریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، چک، سوئد، فرانسه، نیوزلند و هند خواهند بود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، تمرکز اصلی این کنفرانس را حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های کلانشهرهایی چون تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد عنوان کرد. وی تاکید کرد: در روزهای برگزاری کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در حوزه‌هایی چون ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های تاب‌آور برگزار می‌شود و بر اساس داده‌های به دست آمده در این کارگاه‌ها، در تلاش هستیم که در انتهای این کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری و مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسؤولان و سیاست‌گذاران تدوین شود.

دکتر بازیار با اشاره به رخدادهای لرزه‌ای بزرگتر از ۴ در مناطقی چون فاریاب کرمان و خراسان رضوی در روزهای اخیر اظهار کرد: زمین در زیر پای ما در حال حرکت تکاملی است و این حرکت یک فرایند دائمی است که از گذشته وجود داشته و در نسل‌های بعدی ادامه خواهد داشت ، اما باید یاد بگیریم که چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به دوره‌های بازگشت زلزله در تهران، اظهار کرد: این دوره ۱۲۰ سال عنوان شد و بعد از آن ۱۵۰ سال و در ادامه به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، این زمان ۱۷۵ سال عنوان شد.

وی ادامه داد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال چنان زلزله ی بزرگی در آن رخ نداده بود؛ از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد و بر اساس آن اظهارنظر کرد، اما وقوع زلزله بزرگ در تهران حتمی است؛ چراکه در شمال و جنوب تهران گسل‌های وسیعی وجود دارد.

امتیازدهی به خبر
اشتراک گذاری
سروش ایتا لینکدین فیسبوک توییتر واتس‌اپ تلگرام گوگل پلاس
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری پژوهشگر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
جهت دریافت کد تازه، کلیک کنید
ترجمه البرز
اینجا محل تبلیغات شماست