دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - 01:02:54

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد

کمک به پیاده سازی بهتر نظام های مدیریت فناوری در دانش بنیان ها با جایزه ملی مدیریت فناوری
کمک به پیاده سازی بهتر نظام های مدیریت فناوری در دانش بنیان ها با جایزه ملی مدیریت فناوری

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران می‌تواند به پیاده‌سازی نظام‌های مدیریت فناوری در شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگر نیوز به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران با حضور دکتر روح‌‍‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، دکتر محمدصادق خیاطیان رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، مهندس صمد حسن‌زاده رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، دکتر منوچهر منطقی مشاور وزیر صمت، دکتر مصطفی بغدادی مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی و دکتر مهدی الیاسی معاون سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

جایزه ملی مدیریت فناوری به قوام و پایداری خوبی دست پیدا کرده است

دکتر محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در آیین اختتامیه هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران گفت: این جایزه ملی بعد از ۸ دوره برگزاری، اکنون به قوام و پایداری خوبی دست پیدا کرده است. جوایزی از این نوع در دنیا معمولا با دو هدف اهدا می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: هدف نخست، ترویجی و فرهنگ‌سازی و تلاش برای عمق‌بخشیدن و کمک به توسعه یک مفهوم است و بنابراین، یکی از اهداف جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران، بحث ترویجی و فرهنگ‌سازی آن است. هدف دیگر از اهدای جوایز، بحث یادگیری است. این جایزه ملی به شرکت‌ها و بنگاه‌ها آموزش می‌دهد که چگونه دانش فناوری را مدیریت و کسب‌وکار فناورانه خلق کنند.

خیاطیان با اشاره به وضعیت زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور تصریح کرد: نزدیک به 10 هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور مشغول فعالیت هستند که حدود 70 درصد از آنها، شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا هستند و به نظر می‌رسد هنوز نتوانسته‌اند نظام‌های مدیریت فناوری را به خوبی در مجموعه خود پیاده‌سازی کنند. جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران می‌تواند به پیاده‌سازی نظام‌های مدیریت فناوری در این شرکت‌ها کمک کند. با این حال شرکت‌های دانش‌بنیان متعددی نیز در کشور وجود دارند که نظام‌های مدیریت فناوری و نوآوری را در مجموعه خود به خوبی پیاده‌سازی کرده‌اند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن بررسی وجوه اشتراک جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران با جوایز مشابه در دنیا افزود: معتقدم بُعدی که در این جایزه ملی وجود دارد، ولی کمتر به آن پرداخته شده است، بُعد اثربخشی است که می‌تواند به حل چالش‌های ملی و محلی کمک کند و باید به این بُعد، توجه بیشتری شود. پیشنهاد می‌کنم توجه به چالش‌های ملی و محلی، ارتقاء و توسعه فناوری‌های بومی، ترویج سیاست‌ها و مشوق‌های ملی در این جایزه بیشتر مدنظر قرار بگیرد و این اقدامات می‌تواند به افزایش اثربخشی این جایزه کمک کند.

وی تأکید کرد: در صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی داریم در همکاری مشترک با دبیرخانه جایزه، ارزیابی مشترک از شرکت‌های حاضر در این جایزه داشته باشیم.

در انتهای این مراسم و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از مسئولان، از شرکت‌های برگزیده هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران تقدیر شد:

- در بخش کسب نشان توانمندی یک ستاره:

شرکت مانو پارت ایرانیان

- در بخش کسب نشان توانمندی سه ستاره:

شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران

شرکت احیا درمان پیشرفته

- در بخش کسب نشان شایستگی یک ستاره:

گروه توسعه و نوسازی صنایع گداختار

- در بخش کسب نشان شایستگی دو ستاره:

شرکت معماران به طرح (پستکس)

شرکت نیان الکترونیک

شرکت پلیمر آریا ساسول

- تندیس برنزین هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران:

همراه اول

 - تندیس سیمین هشتمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری ایران:

شرکت فولاد مبارکه اصفهان

امتیازدهی به خبر
اشتراک گذاری
سروش ایتا لینکدین فیسبوک توییتر واتس‌اپ تلگرام گوگل پلاس
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری پژوهشگر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
جهت دریافت کد تازه، کلیک کنید
ترجمه البرز
اینجا محل تبلیغات شماست